Beter buitensporten?

Beter buitensporten?


Wat een heerlijk weer …het buitenseizoen is begonnen! We zijn weer volop aan het tuinieren, fietsen, wandelen, zwemmen, tennissen en golfen. Hoeveel zin hebben we nog om binnen onze fit20 training te doen? Het is dan goed om te bedenken dat fit20 je niet alleen beresterk maakt maar ook een overdraagbare conditie geeft.


Wat is een overdraagbare conditie? Neem als voorbeeld tennissen. Als je veel gaat tennissen krijg je een ‘tennis’ conditie. De spieren die je tijdens het tennissen het meeste gebruikt worden sterker. Je wordt ook behendiger in het tennissen. Samen zorgt dit ervoor dat tennissen steeds makkelijker en beter gaat. Maar een ‘tennis’ conditie neem je niet mee als je gaat zwemmen. Om goed te zwemmen moet je een zwem conditie en zwem vaardigheden ontwikkelen.


Wat fit20 voor je doet? De fit20 training zorgt voor een substantiële toename van je kracht én geeft je een overdraagbare conditie. Dat legt een fundament onder je hele leven en je gezondheid. Alles wat je doet gaat er beter door. Tennissen, tuinieren, zwemmen, golfen, fietsen, wandelen..zelfs barbecuen ?. Het hele heerlijke buitenseizoen lang!